Skip to main content

Nederland

Rail Cargo Information Netherlands

Bekijk de bestemming

Turkije

Noordzee-Baltische-corridor

De afstand tussen Nederland en Turkije via de weg is ruim 2.500 km. Een intermodale transportoplossing naar Turkije via het spoor is niet alleen duurzamer, maar in veel gevallen ook efficiënter en betrouwbaarder. Intermodaal transport van en naar Turkije is mogelijk via drie verschillende routes:

Duisburg/ Köln – Triëste – Istanbul
Rotterdam – Wenen – Istanbul
Genk – Curtici – Istanbul

Full Train Loads (bloktreinen)
Heeft u bulklading te vervoeren naar of vanuit Turkije? Dan is spoorvervoer een geschikte transportoplossing. Een Full Train Load (bloktrein) biedt capaciteit voor circa 1.500 – 2.000 ton lading.

Intermodaal vervoer
Wekelijks pendelen meerdere treinen tussen de Benelux en Turkije. Logistieke dienstverleners met de beschikking over intermodale laadeenheden kunnen eenvoudig boeken bij de diverse rail operators.

Intermodaal vervoer (door-to-door)
Diverse logistieke dienstverleners bieden van en naar Turkije door-to-door diensten aan via het spoor. Dit betekent inclusief laadeenheid (container, wissellaadbak of kraanbare trailer) en voor- en natransport.

Via Routescanner krijgt u inzicht in alle wereldwijde (spoor) verbindingen voor uw container transport. Bekijk hieronder de kaart en plan direct uw transport:

Routescanner.com
Rail terminal poster

Download terminal kaart

Download hier de kaart met Intermodale Railterminals in Europa. Liever als fysiek exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar naar koiter@railcargo.nl.

Kaart downloaden


  Deelnemers actief op deze bestemming

  Bekijk alle RailCargo-deelnemers actief op deze bestemming of zie alle deelnemers.
  Alle leden

  Best Practices

  Intermodaal is
  interessant voor
  grote volumes

  Volumes vervoeren via een combinatie van modaliteiten met het spoor als spil: er is nog veel te winnen. We spreken met verladers die de switch al hebben gemaakt. Waarom kiezen ze voor intermodaal en wat zijn de uitdagingen? Deze keer aan het woord, Wilco de Zwart van Outokumpu.

  Lees verder