Skip to main content

Promoten en verbinden van de spoorgoederen sector, daar gaan wij voor!

Rail Cargo Information Netherlands is hét informatieplatform voor het spoorgoederenvervoer en bestaat uit een netwerk van meer dan 100 bedrijven!

Voordelen spoor

Rail Cargo & Spoorweggoederenvervoer

Vervoer per trein is milieuvriendelijk, betrouwbaar en veilig. Het krijgt daarom een grote rol in de inspanningen van de EU om uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn. Daarom werken wij aan de promotie van het spoorgoederenvervoer door de voordelen uit te dragen, successen te communiceren en de sector te verbinden.

Onze speerpunten
  • Vervoer per spoor stimuleren
  • Duurzame samenwerking tot stand brengen
  • Promotie en imago verbetering
  • Matchmaking tussen bedrijven

Nieuws & updates

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de spoorgoederen wereld. Daarnaast hebben we een agenda boordevol interessante activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in de spoorgoederen wereld.

Filter

Company2

22/09/2023 Read More

Company1

22/09/2023 Read More

Rail Freight

The future

is ours

Rail Cargo is in opdracht van het ministerie, uitvoerder van een sector-brede imagocampagne Rail Freight, The future is ours. Met het initiatief Rail Freight, The Future is Ours laat de spoorgoederensector één geluid horen en stropen ambassadeurs uit de hele sector de mouwen op voor duurzaam, concurrerend en betrouwbaar goederenvervoer via het spoor.

Meer weten?

Year of SkillsNieuwsVoor wie?

Updates

Uitgelicht evenement

Spoorcafe "Making the connection"

Met meer dan 100 deelnemers bouwen we samen aan het imago van de spoorgoederen sector. Ons actieve netwerk bestaat uit zeehavens, spoorgoederenvervoerders, terminal operators, logistieke dienstverleners, ProRail en diverse toeleveranciers.

Bekijk alle deelnemers

Aankomende evenementen

Uitreiking Rail Cargo Awards - LWR Rotterdam

31 AUG 2023

Wereldhavendagen - Haven Rotterdam

1 SEP 2023    Close Menu